grote fooien alleen goed nieuws

Grote fooien

Bron; Horecahero
Foto gemaakt door AI Image Generator
Categorie; Volwassenen

Miljoenen kunnen we niet allemaal weggeven, maar er zijn mensen die uitzonderlijk genereus zijn met hun fooien.

Hier zijn enkele van de meest memorabele fooien ooit gegeven:

Johnny Depp is een frequente gast bij Gibson’s Steakhouse tijdens het filmen. Hij gaf Mohammed A. Sekhani, zijn ober van die avond, een riante fooi van €4.000 bij zijn vertrek.

Een ander gul koppel, regelmatige bezoekers van het Italian Market Cafe, kwam te weten dat hun favoriete ober zijn auto had verloren in een overstroming. Ze schonken hem €4.700, zelfs toen hij probeerde het te weigeren.

Becky, een vaste gast bij de Pizzahut op vrijdagen, trof Jessica Osbourne, die haar vertelde over haar financiële worstelingen. Na een ontroerend gesprek schonk Becky haar een tip van €9.500.

In een ander restaurant schonk miljonair Benjamin Olewine serveerster Melissa Mainer een bedrag van €18.500, waarmee ze haar verpleegkunde studie kon voltooien.

Paris Hilton, na een avondje uit in Club Marquee, liet de grootste bekende fooi achter: een verbluffende €44.000 bovenop haar rekening van €200.000.

Extreme fooien

John Steele’s lot als fooi voor Tracy Dalton bleek uiteindelijk €175.000 waard te zijn.

In een ontroerend gebaar, deelde Robert Cunningham een lotticket met zijn favoriete serveerster, Phyllis Penzo, wat hen uiteindelijk beiden €5,5 miljoen opleverde

Maar misschien wel de koning van de gulle fooien was de Australische miljardair Kerry Packer. Zijn legendarische gokfooien in Las Vegas-casino’s zijn stof voor legendes. Hij zette enorme bedragen in voor delers, trakteerde croupiers op duizenden euro’s en betaalde zelfs de hypotheek van een serveerster nadat hij haar per ongeluk had laten struikelen. Hij speelde ook voor de zangeres Kristine W, en maakte haar in één klap rijker met meer dan €85.000.

De vrijgevigheid van deze individuen toont aan dat, ongeacht hun achtergrond of rijkdom, mensen soms uitzonderlijk genereus en vriendelijk kunnen zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *