alleen goed nieuws gravende hond

Hond vindt 400.000 euro

Bron ; AD
Foto; gemaakt met AI Image Generator
Categorie; Dieren

Hond ontdekt bij toeval 400.000 euro in natuur

Tijdens een tochtje door het Franse landschap deed een hond een wel heel bijzondere vondst. Hij begon te graven en ontdekte een metalen kistje. Zijn baasjes en hun vrienden, verbaasd over de vondst, openden het kistje en ontdekten een tas vol eurobiljetten, in totaal maar liefst 400.000 euro.

In het Franse plaatsje La Londe-les-Maures

Dit unieke voorval vond al twee jaar geleden plaats in La Londe-les-Maures. Echter, het nieuws kwam pas recentelijk in de Franse media. De hond, nieuwsgierig geworden, bracht het kistje naar boven. En tot grote verbazing van de twee bevriende koppels zat het vol met geld.
Zonder te aarzelen, brachten ze het geld naar de autoriteiten. De politie startte een onderzoek naar de oorsprong van deze grote som geld, vermoedend dat het mogelijk uit criminele handen kwam. Ondanks uitgebreide inspanningen, waaronder DNA-tests en extra zoekacties op de locatie, is de oorsprong van het geld nog steeds een mysterie.
Op basis van de Franse wetgeving hebben de gelukkige vinders nu recht op de helft van het bedrag, oftewel 200.000 euro. De overige 200.000 euro wordt overgedragen aan de gemeente La Londe-les-Maures, waar de onverwachte schat werd ontdekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *