Alleen goed nieuw uitspraak rectbank teddybeer adoptie

Teddybeer adoptie Australië

Bron; Legalcheek.com
Foto; Twitter (X)
Categorie; Kinderen


Kind adopteert zijn teddyberen via rechter

De Familierechtbank in West-Australië heeft velen gecharmeerd door de grootste wens van een zevenjarige jongen om een groep teddyberen te adopteren in te willigen.

Nadat het kind een ontroerende brief aan de rechtbank had geschreven, ontving hij een fantasierijk antwoord dat verwees naar de fictieve Internationale Teddy Wet van 1908.

Rechter reageerde met officieel stuk

Het speelse rechtbankdocument luidde: “Met betrekking tot Mr Denham, Baby Denham, Brown Bear, Bamboo, Special Teddy Jnr en Tiny.”

“Aangesproken door een Teddy in de kamers.”

“Na een aanvraag onder de Internationale Teddy Wet van 1908 voor de adoptie van de teddygroep geïdentificeerd als Mr Denham, Baby Denham, Brown Bear, Bamboo, Special Teddy Jnr, en Tiny, die zich bevinden in West-Australië,

“Is bepaald dat… (de teddyberen) nu zijn geadopteerd door (de jonge jongen) en liefdevol verzorgd zullen worden als kind en teddyberen.”

Wereldwijd reacties

Stephen Bright, een psycholoog en geleerde, deelde de charmante brief van de rechtbank op sociale media.

Hij uitte zijn dankbaarheid met een bericht en schreef: “Ik weet niet hoeveel van zulke unieke verzoeken ze krijgen, maar deze reactie is echt speciaal. Petje af voor hen.”

Onder de talrijke reacties merkte iemand op: “Dit is echt hartverwarmend; je neefje moet wel heel blij zijn! Zo’n betekenisvolle, maar eenvoudige daad die zeker vreugde brengt en misschien zelfs een traan.”

Een ander voegde toe: “Dit is gewoon prachtig. Het herstelt het geloof in de goedheid van mensen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *