Vrouw ontdekt eigen man als overvaller

Verrassende wending: Vrouw ziet eigen man op Opsporing Verzocht

Bron; AD
Categorie; Volwassenen
Foto; MediaTV
Foto 2; De ster online.nl

Ontspannen avondje voor de buis in Den Haag

Een rustige avond voor de televisie neemt een schokkende wending voor een stel uit Den Haag. Terwijl ze samen op de bank zitten en naar Opsporing Verzocht kijken, gebeurt het ondenkbare: de man van het stel verschijnt op het scherm, betrokken bij een juwelieroverval.

Ontdekking op Opsporing Verzocht

Het stel, genietend van eten en drinken, schakelde dinsdagavond in op het opsporingsprogramma. Tot hun grote verbazing zien ze beelden van een juwelieroverval in Rotterdam-Kralingen. Twee mannen dringen de zaak binnen en dwingen het personeel met een vuurwapen om sieraden af te staan. De schok is groot wanneer de man op de bank beseft dat hij degene is die de winkel overvalt.

Onmiddellijke actie door vrouw

De vrouw, die naast haar geschrokken echtgenoot zit, aarzelt geen moment. Ze besluit hem onmiddellijk bij de politie Scheveningen af te leveren. De verdachte meldt zichzelf bij het politiebureau. Momenteel zit hij in hechtenis en het onderzoek naar de zaak is in volle gang.

Derde verdachte in juwelieroverval

De gearresteerde Hagenaar is de derde verdachte die betrokken is bij de overval op 15 juli aan de Vlietlaan. De politie Scheveningen deelde het opvallende verhaal op sociale media met een humoristische noot: “Wij verwachten dat Lang leve de liefde of de All you need is Love Kerstspecial wat aanmeldingen binnen zal krijgen.”
Lees hier het bericht op het AD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *